Mijn band

Mag ik jullie voorstellen… Want DIT is mijn band! Het was altijd al een droom een band achter mij te hebben. En dromen zijn er om na te jagen dus tsja, vandaar nu het nieuwe kopje op mijn website: BAND! De band staat olv Wilfried Essink.


van Links naar Recht:

Jan Kolkman:
Jan is mijn gitaarleraar en speelt met verschillende gitaren in de band, maar ook spelen we soms duetten en dan speelt hij mondharmonica. Ook zingt Jan als backing mee in de band.

Marijn Meijer:
Marijn ken ik van school en in 2015 hebben wij tegelijk ons diploma gehaald. We spelen al erg lang samen, waardoor we ook erg op elkaar ingespeeld zijn. Marijn speelt viool, maar in de band speelt hij voornamelijk piano en/of keyboard.

Lianne Visser:
Lianne ben ik natuurlijk MEGA blij mee want hiermee ben ik niet de enige vrouw in de band! Ze speelt fantastisch saxofoon en zingt tevens ook mee als backing zangeres.

Wilfried Essink (Bandleider):
Wilfried speelt drums en is mijn rechterhand bij deze band, hij regelt alles. Maar ook elektronisch drums, waardoor hij de gaafste soundjes, als bijvoorbeeld percussie, live ten gehore kan brengen. Ook Wilfried zingt geregeld mee als backing vocal.

Bert Bouwman:
Bert de bassist. Zowel zijn normale als zijn, jaja, fretloze bas (!!) gaan mee naar onze optredens. Ook heeft Bert een fantastisch bereik en is daarom een geniale backing zanger in de band. De laagste noten maar ook de hoogste zijn geen probleem voor Bert!

Jorrick Simmes:
Jorrick ken ik ook van school en speelt viool in de band. Het is een mooie toevoeging bij de ballads, maar Jorrick laat ook zien hoe tof hij kan rocken. Ook Jorrick speelt net als Marijn naast viool piano.

 Meerdere band bezettingen

De band zelf bestaat uit 7 man, inclusief mij. Zie hierboven! Dit is dus de gehele band bezetting. Het varieert van saxofoon tot viool tot een fretloze bas of een mondharmonica… Iedereen in de band is ontzettend muzikaal waar wij natuurlijk erg graag gebruik van maken.

 Voor de intiemere optredens hebben wij onze zogenaamde ‘kampvuur- bezetting’. Hierbij speel ik samen met 4 andere bandleden. Voornamelijk spelen wij hier het ‘kleine repertoire’ en is de sfeer op z’n kampvuurs… Heerlijk wegdromen dus maar niet te vergeten ook meezingen!

 

 Op zijn intiemst; is natuurlijk Laura met gitaar… Maar daartussen zit nog een andere stap. Samen met mijn vaste pianist Marijn Meijer wisselen wij samen de piano af, en komt ook zeker zijn viool (en uiteraard mijn gitaar!) ook van pas! Ook bij deze bezetting spelen we de meer gedragen liedjes om een zo intiem mogelijke sfeer te creëren.

 

 

Voor meer informatie over BOEKINGEN met de band en/of de kleine bezetting kunt u hier terecht.

Reacties

Dirk op 16-06-2017 03:40

Hoi Laura,

Waarom staat er bij optredens vaak een scherm om het drumstel?

Groetjes,

Dirk.

Volg Laura